Om onze opdrachtgevers flexibel en efficiënt van dienst te zijn, bieden wij een divers en kwalitatief hoogwaardig wagenpark. Dit wagenpark bestaat uit meer dan 375 trekkende eenheden, 420 tautliners, 130 koelopleggers en 20 kastenopleggers. Binnen ons wagenpark maken wij een onderscheid tussen:

-       Trekkers met oplegger;
-       Trekkers met gekoelde oplegger;
-       Trekkers met open oplegger en kraan;
-       Volumecombi’s;
-       Kleine bakwagens;
-       Lange Zware Vrachtvoertuigen (LZV’s) ofwel Ecocombi’s.

Ter aanvulling op het wagenpark, bieden wij 30 meeneemheftrucks, die kunnen worden ingezet om zelf te laden en lossen. Ook is bij Zandbergen Transport het automatische laad- en lossysteem beschikbaar; ongeveer 25 opleggers zijn voorzien van de benodigde laad- en losvloeren.

Voorzieningen wagenpark

Alle wagens zijn voorzien van GPRS en boordcomputers. Hiermee kan worden gecommuniceerd met de centrale planningsafdeling van Zandbergen Transport. Aanvullend kunnen wij de voertuigen real-time volgen om opdrachtgevers op de hoogte te houden van de exacte locatie van de vracht. Verschillende voertuigen uit het wagenpark zijn op deze website te bekijken.

Garage Zandbergen Transport

Zandbergen Transport verricht zelf de apk en het preventieve onderhoud van de voertuigen. In onze modern uitgeruste werkplaats voeren wij - aan zowel trekkend als getrokken materiaal - reparaties en onderhoud uit. Ook verzorgen wij hier de keuringen van APK-1 en TACHO. Wanneer een voertuig onderweg gerepareerd moet worden, wordt onze servicebus ingezet. Zo kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons transport altijd garanderen.