Het dedicated transport van Zandbergen Transport bestaat uit het vervoer van bouwmaterialen in Nederland en België. In de trailers zijn speciale bruggen geïntegreerd, zodat er meer pallets gestapeld kunnen worden. In sommige gevallen wordt de palletdistributie dedicated ingezet; de trailers rijden dan naar meerdere adressen en nemen retouremballage mee terug naar het warehouse.

Distributie op maat

Fijnmazige distributie is één van de laatste disciplines, die Zandbergen Transport de laatste jaren aan haar dienstverlening heeft toegevoegd. Eén of meerdere pallets worden de ene dag afgehaald en de volgende dag gelost. Ongeacht of er sprake is van lange lengtes of van incourante maten; wij leveren de materialen probleemloos af tegen een aantrekkelijk tarief. Om persoonlijk contact met opdrachtgevers te onderhouden, verzorgen wij altijd een vast aanspreekpunt.

Zelf in staat om te lossen

De multifunctioneel inzetbare meeneemheftrucks van Zandbergen Transport ontzorgen bij elk soort transport. Zelfs wanneer de vracht vol is, kan er zelf worden gelost; in dat geval kan de meeneemheftruck achter de trailer worden gehangen. In totaal hebben wij 30 meeneemheftrucks - ofwel kooiapen - tot onze beschikking, die door onze ervaren chauffeurs met name worden ingezet voor palletdistributie. Zo lossen zij met behulp van de meeneemheftrucks verscheidene vrachten in heel Nederland; van alle soorten en maten tuinhout tot vloerkleden.

Voordelen van de meeneemheftrucks

De inzet van een meeneemheftruck heeft verschillende voordelen:
-       Zelfs met een volle vracht kan de heftruck mee worden genomen en de lading lossen;
-       De heftrucks zijn na aankomst van de vracht binnen korte tijd operationeel;
-       De heftrucks ontzien volledig tijdens het laden en lossen aan de docks;
-       Dankzij de heftrucks hebben de chauffeurs rondom zicht op de lading;
-       Voor de meest uiteenlopende toepassingen zijn de meeneemheftrucks inzetbaar.