Hygiëne, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de drie speerpunten die binnen het koel- en vriestransport van Zandbergen Transport centraal staan.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van een verscheidenheid aan koel- en diepvriesproducten naar distributiecentra en supermarktfilialen.

Aangezien het transport doorgaans bestaat uit etenswaren, hechten wij veel waarde aan gepaste kwaliteitscertificaten. Ook zorgen wij voor schoon, goed onderhouden en nieuw transportmateriaal. Het is met reden dat Zandbergen Transport al sinds de jaren ’50 het transport verzorgt voor opdrachtgevers zoals Albert Heijn. Om deze supermarktketen adequaat van dienst te zijn, heeft Zandbergen Transport intern plaatsgenomen op het kantoor van Albert Heijn.

Meer diensten

Wij streven er naar om met al onze opdrachtgevers een optimale samenwerking tot stand te brengen.

Duurzaamheid koel- en vriestransport

Zandbergen Transport kan het koel- en vriestransport dedicated uitvoeren. Bij aflevering van gekoelde goederen bij een filiaal, nemen de chauffeurs retourkarren en fusten weer mee terug naar het distributiecentrum. Om het transport zo duurzaam mogelijk te maken, bestaat een deel van de vloot uit fluisterstille opleggers.

Deze opleggers zijn voorzien van een PIEK-certificaat, wat betekent dat de geluidsgrens van de koeling, klep en carrosserie is teruggebracht naar 60 decibel. De stille oplegger voldoet hierdoor aan de normen voor het stiller en schoner laden en lossen in drukke binnensteden.