Over ons

Zeer sterk netwerk in distributie

Zandbergen Transport – opgericht in 1939 – is een familiebedrijf gespecialiseerd in het transport van frisdranken, levensmiddelen en bouwmaterialen. Op dit moment is de derde generatie van de familie Zandbergen actief. De standplaatsen van Zandbergen Transport zijn door heel Nederland te vinden. Zo kunnen wij een optimale totaaloplossing bieden aan onze opdrachtgevers. Een aantal speerpunten staan binnen de dienstverlening centraal. Zo zetten wij ons in om:

-       Opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn door altijd een oplossing op maat te bieden;
-       24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar te zijn;
-       Mee te denken over activiteiten in transport, opslag van goederen, overslaan van pallets, omstapelen, herindeling van routes en andere zaken die van toegevoegde waarde zijn;
-       Continu kwalitatief bij te dragen aan de efficiency en productiviteit van opdrachtgevers;
-       Nette vrachtwagens te leveren met professionele, goed opgeleide en representatieve chauffeurs.

Visie en missie

Zandbergen Transport hecht veel waarde aan de kwaliteit van de dienstverlening en de continuïteit hiervan naar opdrachtgevers. Het is daarom onze missie om opdrachtgevers een totaaloplossing te bieden, waarmee zij hun efficiency en productiviteit kunnen verbeteren in een altijd veranderende markt. Belangrijke aspecten hierin zijn de opleidingen van onze medewerkers en de automatisering van het proces, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste communicatieapparatuur en boordcomputers. De professionele medewerkers van Zandbergen Transport dragen tevens bij aan het succes van ons transportbedrijf. Hun betrokkenheid en enthousiasme zorgen voor korte lijnen en een platte organisatie, waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. De kwaliteit wordt daarnaast gewaarborgd door het ISO/ HACCP kwaliteitssysteem.

Om opdrachtgevers nog sneller en beter van dienst te zijn, hebben wij vanuit strategisch oogpunt de overname van Ambrosius Transport gerealiseerd. Dankzij deze overname is er nu sprake van een driehoek tussen het noorden, zuiden en oosten van Nederland. Op die manier kunnen wij een landelijke dekking binnen het transport verzorgen en met onze diensten inspelen op een verdere groei van Zandbergen Transport. 

 

Nieuwe DAF trucks

Recent is de eerste nieuwe DAF truck uit een serie van 16 stuks afgeleverd.

Lees meer