Twee familiebedrijven, één toekomst

Twee familiebedrijven, één toekomst

Noord-Holland, 30 april 2024 –Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport, twee prominente familiebedrijven met een rijke geschiedenis in transport, kondigen met trots hun samensmelting aan tot SVZ Transport (SVZ).

De beslissing om middels deze voorgenomen fusie* samen te gaan is gebaseerd op gedeelde waarden van duurzaamheid, professionalisering, een toekomstgerichte visie en toewijding voor kwaliteit.

Als SVZ zetten we dit samen voort en versterken we daarmee onze positie en netwerk van partners, met vestigingen verspreid over het hele land, als vooraanstaande speler in de Benelux, Noord-Frankrijk en het westen van Duitsland.

Met een vloot van 1.100 trekkende eenheden, ruim 1.800 opleggers en aanhangwagens,100.000m2 opslagruimte en een team van meer dan 1.750 toegewijde medewerkers, verdeeld over meer dan 35 standplaatsen in heel Nederland, staat SVZ klaar met haar expertise en aandacht voor kwaliteit waar de klanten op kunnen vertrouwen.

* Een voornemen tot fusie onder voorbehoud van goedkeuring door ACM.


Een stap voorwaarts

Vanuit de missie om ondernemers in beweging te brengen vormen de kernwaarden Samenwerking, Vooruitstrevend en Zekerheid de leidraad voor alle activiteiten van SVZ.

SVZ kijkt, onder leiding van Rober van Straalen en Jos Zandbergen, met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige transportoplossingen in een snel veranderende wereld. Deze fusie is niet alleen een viering van het verleden, maar ook daarmee een gezamenlijk stap voorwaarts naar een nog veelbelovendere toekomst.

SVZ Brengt ondernemers in beweging.