Collega Wil is uitgeroepen tot beste chauffeur

Collega Wil is uitgeroepen tot beste chauffeur

Als winkeldistributie chauffeur kom je op veel verschillende adressen. Soms zijn dit ruim opgezette locaties, maar het kan ook midden in het centrum van een grote stad zijn. Het is bij deze functie daarom van belang dat je goed kunt manoeuvreren in smalle straatjes én van een uitdaging houdt.

Chauffeur Wil Hamers rijdt al enige tijd bij ons in de winkeldistributie. Onlangs is hij bij een losadres waar hij vaker komt lossen, op een bijzondere manier ontvangen. Om met een bakwagen bij de losplaats te kunnen komen moet je namelijk heel goed kunnen sturen. Het is een vrij smalle straat met palen en betonblokken.

Toen het Wil gelukt was om de bakwagen te parkeren, en al was begonnen met lossen, werd hij enthousiast ontvangen door het personeel. Maar liefst 5 dames begonnen voor hem te klappen en hij werd door hen uitgeroepen tot beste chauffeur!

In deze gekke tijd waarin we nu leven, is alles een beetje anders dan anders. Het is fijn om te zien dat dit ook hele mooie initiatieven met zich meebrengt! Zorg goed voor elkaar, help, waardeer en ondersteun elkaar, nu maar uiteraard ook na Corona. Ga zo door en stay safe! 

IMG_8125b