Werken bij

Werken bij

Bij Zandbergen Transport spelen de medewerkers een essentiële rol; zij dragen voortdurend bij aan onze reputatie als professioneel en kwalitatief transportbedrijf. Daarom hebben wij gecertificeerde mentoren in dienst, die medewerkers opleiden in defensief rijgedrag. Aanvullend op het terugdringen van het verbruik, ligt onze focus ook op veiligheid en schadebeperking. Zandbergen Transport biedt daarom - naast een mooi wagenpark, verschillende standplaatsen, projecten bij interessante opdrachtgevers en een focus op kwaliteit en duurzaamheid - ook ruimte aan medewerkers voor opleidingen.

Opleidingen

Elke chauffeur is verplicht om nascholing te volgen en dit vervolgens adequaat bij te houden. Daarom biedt Zandbergen aan alle chauffeurs leerzame en leuke cursusdagen omtrent de Code 95. Onder andere EHBO, rijtrainingen, noodsituaties, Arbo-technische zaken, praktische handelingen rondom de vrachtwagen en naleving van wet- en regelgeving passeren tijdens de cursusdagen de revue. Ook wordt er voldoende aandacht besteed aan de rij- en rusttijden wet. Zandbergen heeft hiervoor een convenant afgesloten met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Standplaatsen

Zandbergen is actief vanaf verschillende standplaatsen in heel Nederland. Zo kunnen chauffeurs opstappen in Alkmaar, Amsterdam, Hoogeveen, Limmen, Nuth, Tilburg, Weert, Zaandam en Zwolle. 

Vacatures

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe talenten, die ons team kunnen versterken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een professioneel transportbedrijf? Bekijk dan onze vacatures.

 

Vijf keer nieuwe Mercedes-Benz trekker!

Vrijdag 16-11-2018 zijn er vijf nieuwe Mercedes-Benz trekkers geleverd. 

Lees meer