Historie

Historie

Na de oprichting in 1939, richtte Zandbergen Transport haar dienstverlening op het transport van stro, mest en bloembollen. Ondertussen is de koers aangepast naar de behoefte van de huidige markt, namelijk het vervoer van levensmiddelen, frisdranken en bouwmaterialen. Onze doortastende en innovatieve aanpak heeft tot een continue groei geleid. Dankzij automatisering, opleiding van medewerkers, vernieuwende communicatieapparatuur en boordcomputers en door de vestigingen op verschillende locaties, is Zandbergen Transport in staat geweest om zichzelf telkens weer op de kaart te zetten. Hierbij wordt de aandacht voor duurzaamheid, service, kwaliteit en kostenefficiënt handelen nooit uit het oog verloren.

Directie Zandbergen Transport

Op dit moment wordt Zandbergen Transport geleid door de derde generatie van de familie Zandbergen. De driekoppige directie geeft richting aan ongeveer 450 medewerkers, die werkzaam zijn op de vier vestigingen in Limmen, Amsterdam, Hoogeveen en Tilburg. 

 

Een dagje op stap met de directeur

Afgelopen dinsdag 30 oktober was het dan zover. Zandbergen/Ambrosius heeft een zomeractie gevoerd waarbij één van de prijzen “een dagje op stap met de directeur” was....

Lees meer