Vacatures

Vacatures

Planner Benelux en Duitsland

24 dec 2018 | Vacatures

Over Zandbergen
Zandbergen Transport, opgericht in 1939, is een familiebedrijf gespecialiseerd in het transport van frisdranken, levensmiddelen en bouwmaterialen. Wij beschikken over een  modern en gevarieerd wagenpark met specificaties voor meerdere soorten transport. De vloot bestaat uit automatische laad- en lossystemen, autolaadkranen, open trailers, tautliners, geconditioneerde opleggers en volumecombi’s. Om deze vloot in topconditie te houden, beschikken wij over twee garagebedrijven gevestigd in Limmen en Hoogeveen. Zandbergen heeft meerdere standplaatsen op strategische locaties binnen  Nederland. In 2014 heeft Zandbergen Transport Ambrosius Transporten Hoogeveen overgenomen.

De functie
Als planner bij Zandbergen (Ambrosius) bieden wij je een leuke, veelzijdige en uitdagende functie vanaf onze standplaats te Hoogeveen. Je plant onder andere het open staaltransport vanaf Hoogeveen naar klanten binnen Nederland, maar ook in de Benelux en Duitsland. Bij dit lengte transport zijn vaak ontheffingen en vergunningen nodig die je ook aanvraagt. Onze chauffeurs  vertrouwen op jouw expertise zodat zij zonder oponthoud snel op hun losadres aanwezig kunnen zijn. Daarnaast plan je de overige transporten waarbij veel gebruik wordt gemaakt van tautliners.

Ben jij de kandidaat?
Je beschikt over minimaal MBO-4 of HBO niveau met een logistieke richting. Daarnaast spreek en schrijf je Engels en Duits. Je communiceert uitstekend met klanten, je directe collega’s en onze chauffeurs. Je hebt gevoel voor deze relaties, haalt er het beste uit en je bent een bouwer om het morgen nóg beter te doen.

Wij bieden
Je komt te werken bij een sociaal, betrokken en stabiel familiebedrijf die perspectieven biedt voor jouw toekomst. De beloning is uitstekend en marktconform. Uiteraard bieden wij je begeleiding in je werkzaamheden.

Ben jij de planner die wij zoeken? Klik dan op onderstaande link om je sollicitatie met motivatie naar ons op te sturen.


 Solliciteren

Speciaal transportje

Met onze veelzijdige kraanauto's uit Hoogeveen verlichten wij alle werkzaamheden!

Bekijk Speciaal transportje