Vacatures

Vacatures

Zandbergen’s Transport Mercedes-AMG Incentive 2018

15 nov 2018 | Nieuws

Deze tweedaagse beloningsreis was dé hoofdprijs welke verloot werd onder alle medewerkers die zich tijdens de “Zomer Actie” in de weekenden hebben ingezet voor Zandbergen’s Transport en haar klanten en natuurlijk ook voor zijn of haar collega’s.

De gelukkige winnaars zijn maandagochtend  vroeg vertrokken in drie exclusieve Mercedes-Benz personenwagen, waaronder twee AMG modellen.
Als eerste werd er een bezoek gebracht aan de grootste vrachtwagenfabriek van de wereld, Mercedes-Benz-Werk Wörth. Na een lunch op het fabrieksterrein werd er een uitgebreide rondleiding gegeven en kon men zien hoe hier iedere drie minuten een vrachtwagen van de band afrolt en er circa 450 trucks per dag worden gebouwd.

De rondleiding werd afgesloten met een bezoek aan het Branchen-Informations-Center. Hier staat een dynamische voorraad van circa 175 demo’s, al dan niet voorzien van opbouw van allerlei opbouwfabrikanten.

Vervolgens werd de reis voortgezet richting het Nestor 4-sterrenhotel in Ludwigsburg. Behalve een heerlijk diner, comfortabele overnachting en ontbijt werd hier, onder het genot van Duitse biertjes, alle ervaringen van de dag besproken.

Dinsdagochtend is de groep ontvangen in de Private Lounge van AMG in Affalterbach. Na een korte presentatie ging de rondleiding van start om vervolgens met eigen ogen te aanschouwen hoe hier de meest exclusieve voertuigaanpassingen worden gerealiseerd en ook de meest sterke motoren worden gebouwd. Uiteraard volgens het unieke “One men one Engine” principe. Want elk AMG motorblok wordt door één technicus met uiterste ambachtelijke perfectie vervaardigd, met zijn handtekening op de AMG motorbadge als kroon op het werk. Na een afsluitende lunch in Private Lounge is de terugreis ingezet richting Nederland.

Een onvergetelijke maar verdiende reis voor deze loyale ambassadeurs van Zandbergen’s Transport, maar zeker na deze reis ook van Mercedes-Benz en AMG.

Bekijk HIER alle foto's!


 

Foto's feest online!

De foto's van het bedrijfsfeest staan online! Log in en bekijk ze snel.

Bekijk Foto's feest online!