Vacatures

Vacatures

Een dagje op stap met de directeur

15 nov 2018 | Nieuws

Patrick Stoop was de gelukkige en kwam de eer toe deze dag te mogen beleven. Patrick is werkzaam in Zaandam als retail chauffeur en al ruim 10 jaar in dienst bij de firma.

Er werd dinsdagmorgen afgesproken om 06:45 uur te vertrekken, waarna de reis naar Tilburg werd ingezet. Jos Zandbergen had voor de koffie gezorgd en samen zijn ze op pad gegaan naar het zuiden. Daar aangekomen rond de klok van 09:00 uur is Patrick afgezet bij de vestiging in Tilburg, waar hij ontvangen is door onze medewerker Alex. Vervolgens heeft Alex een rondleiding over de vestiging gegeven en Patrick e.e.a. laten zien van de activiteiten zoals we deze daar uitvoeren.

Om 10:00 uur was Patrick uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een bijeenkomst met onze opdrachtgever Coca Cola, waar de voortgang en verbetertrajecten worden besproken. Na introductie van diverse deelnemers was het zeer interessant om eens vanuit een ander perspectief deze discussies te volgen. Rond 12:00 uur was de bijeenkomst afgerond en hebben we Patrick getrakteerd op een Brabantse lunch. Ondertussen hebben we gezellig zijn ervaringen van de ochtend gedeeld.
Na de lunch hebben wij nog een andere opdrachtgever bezocht, welke actief is in het staal. Hier was Patrick getuigen van de commerciƫle afspraken van vandaag en de toekomstige verwachtingen. Tevens heeft hij intern nog een kijkje mogen nemen in de keuken, waar hij een korte rondleiding heeft gekregen om een goede indruk te krijgen wat men hier doet.

Einde van de middag werd het alweer tijd om terug te keren naar Noord Holland, waar wij rond de klok van 19:00 uur weer arriveerden. Onderweg was er voldoende stof om over te praten met elkaar, en was de dag toch iets anders dan Patrick had verwacht. Hij veronderstelde dat het iets met een rondleiding op de vestiging in Tilburg zou worden, echter dat hij zo nadrukkelijk ook bij de gesprekken met klanten werd betrokken was een volslagen verrassing. Hij heeft dit als erg leuk ervaren om zo een beter inzicht te krijgen over het reilen en zeilen. Bij het afscheid werd hij bedankt voor de inzet voor het bedrijf en uiteraard voor de gezellige dag. Als dank ontving hij nog een Zandbergen/Ambrosius rugzak en thermosbeker.

We kijken terug op een geslaagde zomeractie, waarbij deze dag een mooie bijdrage heeft geleverd over hoe we als bedrijf met onze medewerkers om willen gaan. Betrokkenheid en samenwerking staan hierbij centraal.

Collectieve verzekering bij Zandbergen Transport

Profiteer van onze collectieve verzekering. Lees snel verder en maak gebruik van onze goede deal.

Lees meer