Onze diensten

Onze diensten

Levensmiddelendistributie

Ter aanvulling op ons koel- en vriestransport, verzorgt Zandbergen Transport ook de distributie van levensmiddelen. Lees meer over de verschillende vrachten, waarborging van de kwaliteit van de levensmiddelen en de mogelijkheden omtrent het automatische laad- en lossysteem. 

Lees meer

Wasstraat

Het wagenpark van Zandbergen Transport is ons visitekaartje; daarom hechten wij veel belang aan schone trucks en het naleven van de HACCP hygiënenormen. Lees meer over onze wasstraten, reinigingsmogelijkheden en het gebruik door derden. 

Lees meer

Coilopleggers

Onze coilopleggers zijn vlakke opleggers, voorzien van een staalgoot. In de bodem van de oplegger kan een luik worden geopend om op de onderliggende balk een rol staal te leggen. Lees meer over de toepassing van onze coilopleggers en de veiligheid hiervan.

Lees meer

Volumetransport

Het volumetransport van Zandbergen Transport bestaat uit ongeveer dertig volume-combi’s met een hogere laadruimte. Lees meer over de specificaties van ons volumetransport en onze activiteiten met de combi’s binnen Europa.

Lees meer

Containertransport

Zandbergen Transport verzorgt voor verschillende opdrachtgevers het containertransport vanuit het havengebied van Amsterdam. Lees meer informatie over onze containerchassis, de specifiek opgeleide chauffeurs en efficiënt laden en lossen.

Lees meer

Palletdistributie

De palletdistributie van Zandbergen Transport bestaat uit het vervoer van bouwmaterialen in Nederland en België. Lees meer over onze fijnmazige distributie op maat, dedicated transport en de warehouse mogelijkheden.

Lees meer

Warehouse

De warehouses van Zandbergen Transport zijn op verschillende A-locaties in Nederland te vinden; in totaal stellen wij 17.500 vierkante meter beschikbaar. Lees meer over onze vestigingen, warehouse activiteiten en verhuurmogelijkheden.

Lees meer

Tautliner transport

Het tautliner transport van Zandbergen voorziet in heel Nederland en Europa het vrachtvervoer tussen leveranciers, distributiecentra en retailers. De vracht wordt vocht-, vuil- en stofvrij vervoerd. Lees meer over de toepassing van ons tautliner transport.

Lees meer

Koel- en vriestransport

Hygiëne, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de drie speerpunten die binnen het koel- en vriestransport van Zandbergen Transport centraal staan. Lees meer over onze specialisaties, opdrachtgevers en ons dedicated transport. 

Lees meer

Automatische laad- en lossysteem

Minder logistiek personeel, minder buffervoorraden en geen heftrucks benodigd; dat zijn slechts enkele voordelen van ons automatische laad- en lossysteem. Lees meer over de werking, onze beschikbare opleggers en de voordelen rondom inzet van het systeem. 

Lees meer

Meeneemheftrucks

De multifunctioneel inzetbare meeneemheftrucks van Zandbergen Transport ontzorgen bij elk soort transport; ook in het geval van een volle vracht. Lees meer over onze heftrucks, de toepassing hiervan en de voordelen van het gebruik. 

Lees meer

Speciaal transport

Onze vloot van speciaal transport bestaat uit een poule van geladen en niet-geladen opleggers. Voor alle types speciaal transport staan efficiëntie en betrouwbaarheid voorop. Lees meer over de lengte van ons speciaal transport en het machine- en staaltransport. 

Lees meer